Een dagje uit plannen in Amsterdam gaat snel en eenvoudig met Uitgids Amsterdam. In Amsterdam is zoveel moois te zien en te doen dat een uitgids wel erg handig is. Het maakt alleen al een enorm verschil is je overdag of ’s avonds in Amsterdam uit wilt gaan. Lees alles over de mogelijke uitjes in de uitgids van Amsterdam.

Uitgids Amsterdam Koninginnedag 2013

Koninginnedag 2013, kroning

Overdag op pad met Uitgids Amsterdam

Overdag is er van alles te zien in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de vele bekende musea, in de Uitgids Amsterdam zijn ze allemaal opgenomen. Onder andere het wereld beroemde Rijksmuseum dat recentelijk weer open is gesteld voor publiek. Een bezoekje aan het Vondelpark op een mooie dag is ook een belevenis op zich. Om als buitenstaander te zien hoe de Amsterdammer zich vermaakt in het zonnetje in het Vondelpark is een unieke ervaring.

Uitgids Amsterdam staat ook boordevol hippe tenten en actuele hotspots. Ook de festivals zijn opgenomen, zodat het overzicht altijd actueel is. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe festival De Wereld Draait Buiten op het Westergasterrein. Bij Uitgids.nl maak je zelfs regelmatig kans op vrijkaarten voor leuke evenementen en festivals.

’s Nachts uit met Uitgids Amsterdam

Ook ’s avonds of ’s nachts is er van alles te doen in Amsterdam. Uitgids Amsterdam neemt je mee langs de leukste nachtclubs en hotspots. Amsterdam staat vol met leuke cafés, kroegen, dancings en ga zo maar door. Voor ieder is er wat wils, maar hoe weet je jou toekomstige favoriete plek te vinden. Met de kroegentocht van Uitgids Amsterdam ontdek je in één nacht de leukste plekjes van Amsterdam at Night.

Naast de reguliere uitjes is Amsterdam ook bij uitstek geschikt voor een spannende en stoute ontdekkingstocht. Denk bijvoorbeeld aan de Wallen, alle coffee shops en alles wat daar tussenin gebeurd. Uitgids Amsterdam biedt je een leuke handleiding, maar geeft je ook de vrijheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Bereikbaarheid Amsterdam

Gelukkig is Amsterdam goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station ben je zo in alle plekken van de stad. Uitgids Amsterdam biedt je handige tips voor trams, maar ook een fiets huren behoord tot de mogelijkheden. Zo verplaats je jezelf samen met duizenden Amsterdammers makkelijk van A naar B in de stad.