Als je op zoek bent naar een comfortabele en veelzijdige bril dan komt de Aqua Sphere Kaiman al snel bovendrijven. Deze zwembril van het merk Aqua Sphere doet alles waar je als zwemmer op zit te wachten. De Aqua Sphere Kaiman heeft ronde glazen die zorgen voor optimaal 180 graden zicht. De zwembril is soepel en de pasvorm past zich automatisch aan naar de vorm van je hoofd. Resultaat is een lekvrije bril dit comfortabel zit en waar je goed doorheen kan kijken.

De Aqua Sphere Kaiman kan gebruikt worden voor een diversiteit aan zwemactiviteiten. Natuurlijk kan je er mee terecht in het zwembad, maar de Kaiman is ook bij uitstek geschikt voor open water zwemmen. Vooral de getinte en spiegelende variant doen het goed in een meer of de zee. Ook bij triathlon is deze zwembril een veel gemaakte keuze.

Aqua Sphere Kaiman glazen

De Aqua Sphere Kaiman kan geleverd worden in diverse kleuren en met verschillende soorten glazen. De variant met transparante glazen is  te gebruiken in het zwembad of op erg donkere dagen buiten. De getinte glazen bieden je meer bescherming tegen de zon, net als een zonnebril dat doet. Deze zijn dus geschikt voor zwemmen in het open water in allerlei omstandigheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om in het zwembad te zwemmen met getinte glazen. Nadeel kan zijn dat het snel te donker wordt. De Aqua Sphere Kaiman Mirror met spiegelende glazen is natuurlijk de topper uit de serie. De glazen bieden je optimale bescherming bij alle omstandigheden.

Aqua Sphere Kaiman voor vrouwen

Voor vrouwen is er het speciaal aangepaste Aqua Sphere Kaiman Lady model. Naast de vrolijke en vrouwelijke kleuren is het model ook geoptimaliseerd voor de vrouwelijke vormen. Dit betekend dat het frame iets kleiner is om beter te passen. Aangezien het comfort van de bril en de goede pogingen om rode kringen rond de ogen tot het minimum te beperken is deze bril een topper voor de vrouwelijke zwemmer.

De Aqua Sphere Kaiman is een bril die iedereen past. Het is dan ook erg eenvoudig om de Aqua Sphere Kaiman gewoon online te bestellen. De website Zwembrilletjes.eu biedt bijvoorbeeld een breed assortiment aan kleuren aan.