Hoe verandert het jouw bedrijfsproces?

Je hebt er ongetwijfeld wel eens over gehoord. Een digitale menukaart. Maar is dat wel een goede oplossing voor jouw horeca gelegenheid? En hoe beïnvloedt het jouw bedrijfsprocessen en jouw klanten?

Er zijn meer mogelijkheden als het gaat om een digitale menukaart. StartersMenu.nl bijvoorbeeld levert digitale menukaarten en geeft je meerdere opties. Je kunt de digitale menukaart puur zien als presentatiemiddel en dus als vervanging van de huidige, traditionele menukaart.

Het voordeel van een digitale menukaart is dat je er veel meer informatie in kwijt kunt. Je kunt meer sfeer en beleving creëren door video, foto’s, teksten en reviews toe te voegen. Stel je voor dat een gast ziet hoe een gerecht wordt klaar gemaakt? Als dat geen teaser is. Daarnaast zou je jouw gasten bijvoorbeeld een recept naar zich laten mailen. Zo weet je wie jouw gasten zijn en kun je per e-mail gesegmenteerde nieuwsbrieven sturen.

Digitale menukaart – bestellingen opnemen

Je kunt er ook voor kiezen om via de digitale menukaart bestellingen in ontvangst te kunnen nemen. Er zijn dan wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Het huidige bedienend personeel zal dan alleen maar uitserveren. Het beste kun je dan werken met een “product expert”. Iemand op de vloer met verstand van de gerechten in de digitale menukaart. Deze persoon kan jouw gasten verder helpen indien ze vragen hebben. Een vernieuwend concept om over na te denken met zo’n digitale menukaart.

Bij StartersMenu.nl kun je meer informatie opvragen over hoe zo’n digitale menukaart in de praktijk werkt en waar je allemaal rekening mee moet houden. Daarnaast kun je opschalen. Dus klein beginnen met alleen het presentatiemiddel en vervolgens opschalen naar de uitgebreidere functies.

Laat je goed bijstaan door specialisten als het gaat om een digitale menukaart.