Gratis SEO artikel schrijven

Je eigen website staat online, en nu? Natuurlijk is de bedoeling dat mensen jouw site gaan bezoeken. Een belangrijk onderdeel bij het succes van je website is zoekmachine optimalisatie en in het bijzonder link building. Link building kan eenvoudig met het gratis SEO artikel schrijven. De artikelen kunnen gratis geplaatst worden op diverse websites.

Voordelen van gratis SEO artikel schrijven

Link building kan erg lastig zijn. Vaak is het niet toegestaan of wordt het niet gewaardeerd als je te pas en te onpas de link naar je eigen website op internet plaatst. Als je gebruik maakt van sites waar je zonder grote beperkingen jouw tekst mag plaatsten voorkom je al veel problemen. Binnen jouw tekst kan je vaak tot twee linkjes plaatsten naar jouw eigen website. Naast het voordeel dat je alles in eigen hand houdt zijn content linkjes ook nog van meer waarde dan linkjes zonder content. Ook linkjes die op websites staan die niets met het onderwerp van jouw site te maken hebben zijn van mindere kwaliteit dan linkjes die ondersteund worden door de juiste content. Hou bij het gratis SEO artikel schrijven hier rekening mee.

Tips voor gratis SEO artikel schrijven

Bij het schrijven van een goed artikel met zoekmachine optimalisatie als doel zijn een aantal stelregels van belang. Schrijf bijvoorbeeld een tekst van minimaal 300 woorden. Zorg ervoor dat je je met jouw tekst richt op één specifiek zoekwoord en laat dit zoekwoord regelmatig terugkomen in de tekst die je aan het schrijven bent. Ook een erg belangrijk punt is dat de geschreven teksten uniek moeten zijn. Kopieer dus niet dezelfde teksten naar verschillende websites. Dit kan alleen maar in je nadeel werken. Google pikt dit er namelijk zo uit. Op korte termijn kan dit misschien werken, maar op langere termijn zal duplicated content zeker voor een daling zorgen in de zoekresultaten.

Een gratis SEO artikel schrijven kan eenvoudig bij 300woorden.nl. Een nieuwe website op het gebied van artikel marketing. Een nieuwe website kan nooit kwaad, hoe breder je link profiel is des te beter. Probeer niet afhankelijk te zijn van een handje vol artikel sites, maar verbreedt je horizon.

2 reacties aanGratis SEO artikel schrijven

 • “Maak je activiteit uniek, huur een Silent disco!”

  Hoe maak ik mijn activiteit uniek? Wat dacht je van een Silent disco? Het woord “disco” klopt alleen niet helemaal, je kunt het beter vervangen voor “entertainment”. Waarom? Nou, met de Silent disco kun je namelijk veel meer dan alleen maar feesten. Hieronder zie je een overzicht met (creatieve) mogelijkheden.

  ● Cinema (bioscoop)
  ● Theatervoorstelling
  ● Presentatie
  ● Rondleiding

  Silent cinema (Stille bioscoop)
  Alle bezoekers van de bioscoop krijgen bij binnenkomst een draadloze hoofdtelefoon. Ze kunnen zelf de volume bepalen en hebben geen last van (storende) omgevingsgeluiden. Willen ze toch iemand wat vragen dan zetten ze gewoon de hoofdtelefoon even af, zetten het volume zachter of helemaal uit. Je hebt veel creatieve mogelijkheden om met deze unieke wijze te werk te gaan, zo kun je twee films tegelijkertijd afspelen en kunnen de bezoekers kiezen naar welke ze kijken of ze kunnen via de hoofdtelefoon kiezen in welke taal ze de film willen horen.

  Eindpresentatie
  Studenten van de opleiding “Multimedia design” in Leeuwarden hebben onze apparatuur gebruikt voor hun eindpresentatie. Ze waren heel trots op hun beoordeling en de complimenten voor de unieke presentatie.

  Stille theater voorstelling
  Als er ergens creativiteit te vinden is is het wel in de theaterwereld. We hebben dan ook in overleg met een aantal regisseurs verschillende musicals en voorstellingen mogen voorzien van de Silent entertainment apparatuur. Het was een groot succes! De bezoekers maakte het verhaal hierdoor veel intenser mee en gingen hierdoor dus nog meer op in het verhaal. Dit zorgde voor nog meer leuke reacties.

  Twee musicals in één
  Voor een straatmusical gaven jonge acteurs een voorstelling met voorgeprogrammeerde stemmen. Maar wat het publiek niet wist is dat er twee verschillende verhaallijnen werden verteld. Na de voorstellingen kwamen de vraagtekens bij de bezoekers toen ze de straatmusical met elkaar doornamen. De lokale pers beschreef het als: een geweldig en hilarisch schouwspel!

  Silent presentatie
  De Silent entertainment hoofdtelefoon zorgt voor een verhoging van de concentratieboog van de bezoeker. Ze zijn nog meer geconcentreerd op de spreker of het nu gaat om een productpresentatie, congres, brainstormsessie of een beurspromotie. Via de hoofdtelefoon horen ze de spreker altijd perfect, ze kunnen zelf namelijk de volume bepalen. Het maakt niet uit of ze voor­- of achterin de zaal zitten. En natuurlijk ben je afgeschermd van (storende) omgevingsgeluiden. Daarnaast geeft dit de presentatie ook een unieke draai, want één ding is zeker: niet veel mensen hebben dit eerder meegemaakt.

  Rondleiding met de hoofdtelefoons
  De hoofdtelefoons zijn ideaal voor een rondleiding met een grotere groep of op een locatie met veel achtergrond geluiden. Maar het is ook ideaal om de groep gefocust te houden en hun een unieke ervaring te geven, waardoor de informatie natuurlijk het beste overkomt op de bezoekers.

  Maar hoe ver is het bereik van de zender? Dankzij onze mobiele Silent disco mogelijkheden is er geen limiet. We hebben een omgebouwde kinderwagen met de apparatuur die achter de groep aan kan lopen of u kiest voor de professionele backpack (rugzak) met apparatuur die je gewoon zelf kunt dragen.
  Tevens kun je tijdens de rondleiding ook een soundeffect, interview of (muziek)fragment laten horen via de smartphone of mp3speler.

  Silent interview
  Op de grootste cultuurbeurs van Nederland hebben we voor het eerste een “Silent interview” voorzien van de apparatuur. Op het podium had de dagvoorzitter via onze hoofdtelefoons doorlopende interviews. Het voordeel was dat er in de ruimte met elkaar op een normaal volume gesproken kon worden terwijl andere mensen het interview aan het volgen waren.

  Lees meer op http://www.247disco.nl/silent-disco-huren!

 • De opblaasbare kerk, maakt jou feest uniek!

  Wil je een feest, festival, evenement of andere activiteit organiseren? Dan ben je niet meer gebonden aan de ‘standaard’ (saaie) feestlocaties. Met onze opblaasbare kerk kan je een uniek feest geven op elke locatie! Trouwen op die prachtige locatie, feesten in de binnenstad of je activiteit een creatieve boost geven achter je bedrijf.

  De opblaasbare kerk bied maar liefst voor 150 personen staanplaatsen en is maar liefst 12 meter hoog, 18 meter lang en 8 meter breed. De ‘glas in lood’ ramen maken het totaal plaatje helemaal af! Deze evenementenlocatie is dus echt een multifunctionele eye-catcher.

  Niet alleen voor religieëse activiteiten.
  Wanneer iemand onze feestlocatie wil huren voor evangelische doeleinden, staan wij hier uiteraard voor open. Onze opblaasbare kerk hoeft niet alleen maar ‘grappig’ te zijn. Onze kerk kan namelijk worden gebruikt voor 1001 ludieke doeleinden, bijvoorbeeld: als locatie voor een (thema) feest, event area voor een festival, maar ook als trouwlocatie in je eigen achtertuin.

  Mysteryland & Solar weekend
  Afgelopen jaar stonden wij op velen festivals, evenementen en andere activiteiten. Misschien heb je de 12 meter hoge eye-catcher wel gezien op één van de grootste festivals van Nederland namelijk Mysteryland en tijdens het Solar weekend. Maar wij verhuren deze evenementenlocatie niet alleen aan grote festivals maar vooral aan de altijd gezellige kleine events. Wil je meer sfeerbeelden zien van onze unieke eventlocatie? Kijk dan op onze website (www.blowupchurch.com) of Facebook pagina.

  We doen nog meer!
  Naast de verhuur van deze eventlocatie verhuren wij ook Silent disco’s en kun je DJ’s bij ons boeken. We zijn vooral gespecialiseerd in onze vijf Silent disco verhuurmogelijkheden, die overigens perfect te combineren zijn met de opblaasbare kerk. Stel je voor, mensen zien de 18 meter lange feestlocatie al van afstand en als ze dichterbij komen horen ze geen muziek maar alleen “vals” meegzingende mensen. Het geeft een hilarisch effect, is een krachtig en populaire concept en natuurlijk ook heel praktisch. Waarom? Nou, je hebt geen muziekoverlast en de luisteraars hebben geen last van omgevingsgeluiden / muziek.

  Wil je de opblaasbare kerk huren voor je volgende evenement? Kijk dan op onze website (www.opblaasbarekerk.nl) of bel 0545-477153.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>